Vi är godkända av naturens bästa

Home/Uncategorized/Vi är godkända av naturens bästa

Vi är godkända av naturens bästa

Märkningskommitténs motivering (8 maj 2012)

”En pigg och banbrytande arrangör som med framgång förenar år av erfarenhet med yngre guideförmågor. Kullaberg är även platsen för spännande samverkan mellan offentlig naturvård och kreativt entreprenörskap. Utifrån en grund av kunskap, respekt och hållbarhet skapas spännande synergieffekter för framtidens naturskydd och kulturvård.”

Om Naturens Bästa

Ekoturismmärkningen Naturens Bästa sjösattes för tio år sedan den 1 februari 2002. Systemet blev den första nationella märkningen av ekoturism på det norra halvklotet och utvecklades i samarbete med ett tjugotal svenska organisationer och myndigheter. Avsändare bakom märkningen är Svenska Ekoturismföreningen som huvudman tillsammans med VisitSweden. Målet är att skapa mer och bättre ekoturism i Sverige.

Naturens Bästa består idag av mer än 250 kvalitetsmärkta naturresor från över 80 godkända arrangörer med en omsättning på över 200 miljoner kronor inom svensk turism.

Naturens bästa»

By | 2015-02-06T11:58:19+00:00 juli 16th, 2012|Uncategorized|Kommentarer inaktiverade för Vi är godkända av naturens bästa

About the Author: